JS

Nambafa

Velkommen

Hjertelig velkommen til nambafa.com! På dette nettstedet har jeg samlet mye forskjellig som jeg selv synes er interessant - og jeg tror det vil det være noe spennende å finne for de aller fleste. Alt er tilgjengelig fra menyen over. :)

Hvis du er ny her så kan det kanskje være nyttig å ta et raskt overblikk over hva som er tilgjengelig før du klikker deg videre.

En åpen dør - Opphav: Fotografi (Iva Villi/stockvault.net)Velkommen til å utforske nettstedet!

Introduksjon

En rask introduksjon til nettstedet, et enkelt sidekart og informasjon om navigeringsmenyen er tilgjengelig via lenkene under.

Undersidene er ordnet etter tema, så det bør være relativt lett å finne frem direkte fra menyen øverst også.

Ordsky for nettstedet - fra august 2019 - Opphav: Wordcloud / Kristian Stormark; Generert på wordclouds.com med tekst fra nambafa.comTema fra undersidene samlet til en ordsky

Under utvikling

Dette nettstedet er under konstruksjon, så mye er uferdig og arbeid pågår stadig.

Du er likevel hjertelig velkommen til å ta en titt på det som er lagt ut - det meste bør kunne være nyttig allerede! :)

Siden jeg arbeider med nettstedet på fritiden så går det litt i rykk og napp med hensyn til hva og når jeg får gjort ting ferdig. Og selv når innholdet er "ferdig" så kan det likevel være i en gradvis modningngsprosess ved at jeg leser gjennom og omarbeider noe av det jeg har skrevet tidligere.

Stort sett prøver jeg å gjøre avsnitt og andre innholdselementer så ferdige som mulig, slik at de skal være nyttigst mulig så langt som jeg har komt, og jeg prøver også å skissere opp resten av innholdet hvis jeg må ta en pause (memo-to-self ;).

Fra skisse til byggverk - Opphav: Fotografi (Ian L/stockvault.net)Nettstedet er under utarbeidelse!

Aktuelle meldinger

-